tiistai 23. elokuuta 2011

Mieluummin pitäisi

Ekaluokkalainen Robinson Crusoe pelaisi mieluummin Angry Birdsejä kuin tekisi läksyjään. Rakas aviomies on melkein yhtä koukussa kuin poitsukin, eikä äiti-ihmiseltäkään paljon puutu.

Äiti-ihminen tekisi mieluummin käsitöitä kuin olisi töissä ja vielä jättäisi KyJyt tekemättä ja tekisi vain kaikkea uutta kivaa. Ideoita taas pää täynnä, mutta en uskalla aloittaa...

Äidin asunto pitäisi myydä, mutta ei niin halvalla kuin ostaja haluaisi maksaa. Mieluummin haluaisin ison perinnön ;) Asunnonmyyntipeli sattuu mahaan, näköjään.

Haluaisin myös kommentoida muiden blogeja, mutta jostain syystä se ei onnistu. Herjaa jotain halvatun tiliä, joka on estetty tai jotain. Mieluummin kommentoisin samalla kerralla kun luenkin, eikä jonkun kommervenkin kautta.

Mieluummin myös nukkuisin viikonloppuisin vähän pitempään, mutta Robinson Crusoe on näköjään sitä mieltä, että lastenohjelmat alkaa kuudelta. Juu ei ala. Ei ole myöskään kiva herätä neljältä siihen, että lapselta valuu verta nenästä, onneksi meni nopsasti ohi. Pitäisi tosin meidänkin sänkyyn lakanat vaihtaa, kauhukaksikon mustis luulee olevansa luolakoira.

Äidiltä peritty turkki piti viedä jo keväällä kylmäkellariin, mutta siinä se kassissa odottaa edelleen viemistä, pitäisi myös jo kesäkenkiä laittaa säilöön ja kaivella sukkia talvena varalle esille. Mieluummin ilman sukkia kulkisin vieläkin ja lämpöisissä kesäkeleissä. Ei puutu kuin lämpöiset kesäkelit.

Mieluummin pitäisi lähteä kotiin. Siel on kivaa. Omat villasukat, syliin haluava ekaluokkalainen ja käsityöt. Paitti et on mul yks käsityö mukana töissä, älkää kertoko kellekään :)

2 kommenttia:

Anitta kirjoitti...

Onneksi et vienyt turkkia kylmäkellariin. Siellä on liian kosteaa turkille. Voisi tulla homeenhajua, jota ei sitten saa pois millään. Omia turkkejani säilytän ihan vaan vaatehuoneessa. Tuttavani on vienyt turkissäilytykseen.

"Jos säilytät turkista kotona, pane se viileään, valolta suojattuun ja hyvin ilmastoituun paikkaan. (Vintti on kesällä liian kuuma ja kellari liian kostea.) Paras turkiksen suojapeite on kangas: esimerkiksi vanhasta pussilakanasta saa tarpeeksi tilavan ja ilmavan säilytyspussin, kun varustat sen riittävällä määrällä ilmareikiä. Turkiksiin ei saa käyttää koimyrkkyä tai vastaavaa!"

Unknown kirjoitti...

Kiitos Anitta! Tulipahan iso moka vältettyä! Joku vaan neuvoi ja mää tietty melkeen tottelin...