perjantai 26. elokuuta 2011

Kyjy2011, osa 9 - valmiita ja ahdistustaKuvassa viime viikonloppuna viimeistelemäni Kyjyt nro 17. siniharmaat Jussi-sukat kokoa mies, 22. Fifi2 Fame Randista ja 23. vinojoustinkaulaliina HipHopista. Näiden alla on huovuttamaton joululiina, eli kyjy nro 11. Uusi kuva sitten huovutettuna ja valmiina.

Fame Rand värjäsi sormen tummaksi ja kerässä oli varmaan vähän reilu 100 gr. koska huivin painoksi tuli 102 gr. vaikka lankaa nöttönen jäikin. Jussit oli peruskauraa, kuten myös tuo vinojoustinkaulaliina. Perusjuttuja on vaan niin mukava tehdä telkun ääressä ja antaa vaan palaa ilman ajatuksen häivääkään. Hyvää nollausta kaikesta muusta :)

Muuten kyjyily aiheuttaa pientä ahdistusta tällä hetkellä, mutta ei mitenkään ylitsepääsemätöntä ainakaan vielä. Kesken on 9 työtä, joista muutama vaatii keskittymistä eli eivät ole ihan telkunkattomistöitä. Nämä ovat niin alkutekijöissään, että ehkä asiat helpottuvat, kunhan niihin kunnolla pääsee käsiksi.

1 kommentti:

Zelda kirjoitti...

Minulle tuli ihan huono omatunto sillä minulla on vasta 3/24 valmiina ja aika alkutekijöissään suurin osa noista muista, hui! Mutta ällös huolehdi - kyllä nämä meillä molemmilla tästä vielä etenevät:)