perjantai 8. heinäkuuta 2011

Pohdintaa...

Kuinka paljon on melkeen?

Jos melkeen kaatuu, niin kuinka paljon on kaatunut vai onko kaatunut ollenkaan? Voiko jostain melkeen kuolla? Kuoleeko silloin ollenkaan vai ei? Lukemattomia esimerkkejä, mutta melkeen en tiiä.

Juu, olen loman tarpeessa. Ensi viikolla töitä ma-to ja sitten nokka kohti vuokramökkiä. Onko Savonlinnan lähellä mitään lankahullulle?

4 kommenttia:

Lila kirjoitti...

Silloin kun melkein katuu kompastuu tietysti, mutta saa itsensä tasapainoon ennenkun kopsahtaa maahan;) Ja jos melkein kuolee, niin ei tietysti oikeasti kuole, tapahtuu vaan jotain mistä olis voinu kuolla jos olis sattunut olemaan paikalla:D
Minulla on ensi viikolla vielä kolme työpäivää mikäli tämä flunssa ei tästä äidy kovin pahaksi... kurkku on kipeä ja nenu vuotaa, nyyh!
Ihanaa lomailua sinulle möksällä, sitten kun sinne pääsette:)
Soittelen sulle ens viikolla suunnitelmista:)

Huopatossunen kirjoitti...

Melkeen taitaa olla sama asia kuin miehelläni voi-tehdä. Jos hän voi-hakea jotain ruokakaupasta, voi olla varma että ostoksia ei tehdä :D Mukavia viimeisiä työpäiviä - kyllä se loma kohta alkaa.

maiju kirjoitti...

Kyllä ne ensi viikon työpäivät menevät vauhdilla ja pääset mökille lomalle. Savonlinnan seutu on hienoa ja upeata järvisuomea.
Mukavaa nuelomista, muista ottaa langat mukaan:)

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Juu, loma tulee tarpeeseen!
*
Riippuu tietysti, mitä reittiä ajelette, mutta jos lähestytte etelästä (Salon suunnalta?), niin Kouvolassa Korialla on Novitan tehtaanmyymälä. Matkaa Savonlinnaan sieltä on vielä reilut 200 km.