torstai 14. heinäkuuta 2011

Kyjy2011, osa 4Tässä valmistuneita, 1-veen kokoiset villapökät ja parit perussukat, eli KyJyt 3, 4 ja 7. Onneksi jotain aina välillä valmistuukin, ei ole niin toivoton olo. Osa aloituksista on jäänyt tosi pieniksi, tehdään ne suosiolla sitten syksymmällä loppuun.Tässä tuoreimpia aloituksia, pashmina Regia Lacesta, ja tietty sukkia, niitä ilman ei voi elää :)! Sukkia pakerran valmiiksi vähän reippaammin, mutta tuokin pashminanaloitus saa odottaa syksyä jatkuakseen. Fifi2, se suorakaide, on osoittautunut kovan onnen tekeleeksi, puran jo toista kertaa... Ei kivaa!

Loman alkuun on muutama tunti. Työelämää sekoitti vielä eilen uusi tietokone, joka on tosin tilattu jo tammikuussa, maksettukin helmikuussa. Nopeeta on juu asennus. Mutta nyt kuitenkin minulla on kannettava, jonka avulla voin ilahduttaa blogimaailmaa mukavasti myös lomamatkoilla :) Eli valitukset kaikki mun esihenkilölle, joka lomailee jossain päin.

Savo, huomenna nähdään!

Boldattu editoitu 31.7.

4 kommenttia:

Lila kirjoitti...

Ihanaa lomaa sinulle:)
Mikä lanka on noissa ihanissa turkoosiraidallisissa sukissa? Tahtoo sellaiset!

Huopatossunen kirjoitti...

Hyvää lomaa :)

Vee kirjoitti...

Kiitti kamut! Toi turkoosihtava lanka on Novitan Ticoticoa, joku menneiden aikojen väri. Ensimmäinen ja viimeinen kerä tuota lankaa, minkä suostun neulomaan, ei vaan oo mun lanka.

Elina kirjoitti...

Suloiset villahousut olet tehnyt.
Tosi nättejä sukkia myös!