lauantai 7. toukokuuta 2011

Olipa kivaa!

Kyllä täytyy sanoa, että palauduin kotiin Menitan neulemiitistä leveä hymy naamalla ja tyytyväisellä mielellä. Oli todella kiva nähdä uusia ja vanhoja tuttuja, saada naamoja nimille ja jutella hetken aikaa ihan puuta heinää asian vieressä. Tätä tahtoo lisää! Onneksi miittejä järjestetään ja uusia tilaisuuksia tulee. Mieleen jäivät kosteat päiväunet langassa kierimisestä ja kiinteä liha :)

Vaikka minua hieman pelottaakin huominen äitienpäivä ensimmäistä kertaa ilman omaa äitiä, niin silti tahdon toivottaa kaikille tänään hyvää lapsettomien lauantaita ja huomenna aurinkoista ja ihanaa äitienpäivää. Eilinen ilkeitten äitipuolien ilta päättyi Robinson Crusoen vankkaan pahoinvointiin, jonka vuoksi tänään on mm. pesty paljon pyykkiä ja ostettu uutta patjaa. Sellaista se bilettäminen välillä on noilla nuorila miehillä...

Ja erityisesti: kiitos kaikista laukkukommenteista :) Olen itsekin tyytyväinen, se on lähes täydellinen - ainakin minulle!

8 kommenttia:

Anitta kirjoitti...

Kiitos seurasta. Oli hauska kuunnella noita langoissa kierimisiä ym. Ja se laukkuhan ON ihana.
Mukavaa äitienpäivää!

Tuittunen kirjoitti...

Hauskaa oli ja itselläkin olo kuin pitemmän vapaan jäljiltä. Kiitos vaan seurasta ja kyydistä ja kaikesta! Laukkukin oli just niin ihana.

Saiskohan omissa langoissa kierimisestä viboja vai olisko se kuitenkin parasta Menitan langoissa?

Tintti kirjoitti...

Oli kiva tapaaminen ja hauska oli tutustua.

Nyt vaan kaikki levittlee omat lankansa ja ottaa kierimiskuvia :-)

Unknown kirjoitti...

Mulla on kuitenkin liian vähän lankaa alastonkuviin... Ehkä pitää pyytää privaatti-iltaa Menitassa :) Tuleeko Tuittunen mukaan?

KristiinaS kirjoitti...

Oooo-oo, privaatti kylpemisilta! Se se vasta jotakin olis, hih.
Juu, oli oikein mukava päivä ja päättyi kivasti ku kotimatkalla mentiinkin Tintin kanssa syömään. Se kyllä kruunas päivän ja neuletapaamistauon alkamisen. Jee. Tämmöstä vaan lisää, niin elämä ei taatusti ole tylsää.
Hah, mikä sanavahvistussana: fakingsy;)

Huopatossunen kirjoitti...

Hyvää äitienpäivää :)

En sitten kuljetustehtävien (partio- ja sulkapallokisat) vuoksi ennättänyt tapamiseen. Ehkä seuraavalla kerralla sitten tai sitä seuraavalla :D

Tuittunen kirjoitti...

Juu, privailta käy mulle aina ;)

KristiinaS kirjoitti...

Mä häippäsen nyt saareen. Tulkaahan käymään.
Toivotan Sinulle, Robinson Crusoelle ja A:lle Oikein Hyvää, Mukavaa ja Aurinkoista kesää <3