tiistai 31. toukokuuta 2011

Kiitos avusta ja terveisiä!

Kiitos kaikille vastanneille avusta ja ideoista. Toimivimmaksi neuvoksi sain Lilalta ja varaäidiltä (mun kampaaja) vinkin matalasta kannesta tms. joka tässä tapauksessa oli matala pakasterasia. Toimi :)! Sen vaan takakautta sujautin eilen kyykistyvän eukkosen alle, jonnekin sinnepäin ja sain saalista. Blogiin ajoissa kommentoineet olivat kaikki niin laatujoukkoa, että päätin palkita kaikki! Kommenttilootaan voitte "nopeat syövät hitaat"-menetelmällä hihkaista, että jotta minkä allaolevista langoista haluatte, 100 gr pär nokkelis. Ja kusti polkee!



Itse potilaalla on siis virtsakiviä, bronkitis ja ties mitä pikkuvikaa, mutta onhan tuota ikääkin jo reilut 13 vuotta. Pirteä ja iloinen koiska meillä on, ei nämä pikkuviat tunnu menoa haittaavan.

Sitten vielä saariterveisiä! KristiinaS:lta tuli viestiä saaresta eilen illalla. On kuulemma kamalan kylmää ja kosteaa. Haleja lähetteli kaikille ja kovasti terveisiä! Lähettelin haleja ja hellettä takaisin päin, eiköhän tuo sää nyt vähän lämpene lupausten mukaan. Oli kiva kuulla, että kaikki on kuitenkin kokonaisuudessaan hyvin.

8 kommenttia:

Sarastusta kirjoitti...

Pistin sulle sähköpostia :)

Unknown kirjoitti...

Regiat varattu Sarastukselle!

Lila kirjoitti...

Tää tahtoin bambut:)

Unknown kirjoitti...

Bambut siis varattu Lilalle, toimitus ensi viikolla :)

Sukka-Mari kirjoitti...

Kiitoksii :) Fame kai mulle sitten, jos muuta ei oo jäljellä :)Sukkalankaa sekin käsittääkseni ;)

Unknown kirjoitti...

Kyllä Sukka-Mari saat Famen, kunhan laitat osoitteen mulle. Sähköpostiosoite löytyy sivupalkista "tietoja minusta" kohdan alta :)

Unknown kirjoitti...

Postipaketit lähti eilen, Kaisa sain omansa kaffebullan muodossa ja Lilan näen torstaina. Hyvää hellettä kaikille!

Sarastusta kirjoitti...

paketti saapui perille tänään, kiitos kaunis kauniista paketista ja vieläkin ihanimmista langoista :) Kädet syyhyävät pääsevänsä neulomaan ihanasta langasta ihania sukkia, ja ne kyl tulee ihan itselle ;)