perjantai 22. elokuuta 2014

RC:n kalajuttu

Me oltiin siel vuokramökillä jonkuu joen vieressä, emmä nimee muista. Meil oli niinku soutuvene siin laiturissa ja äiti jäi saunoo, ku me lähdettiin pappan kans kalaan. Pappa souti, ku mä en osaa ja toi murtunu käsikin oli viel vähän kipee, vaiks se oliki jo ihan ok. Mä siin pidin virvelii vedessä ja siin oli sellanen monikoukkuinen vaappu kiinni. Kaikki oli sanonu, et ei sielt mitää kalaa saa ku on niin kuuma, mut me vaan lähdettiin illalla koittaa, ku oli jo aika hämärää ja viileni pikkusen. Pappa siin souti ja yht äkkiä mä tunsin virvelissä nykäsyn! Rupesin kelaa siin sitä kalaa ja pappa auttoi. Se oli alamittainen hauki ja eihän meil ollu ees haavii, ni pappa otti sit käsillä siitä kiinni, mut sit sen vaapun yks koukku meni papan käteen kiinni samalla. Siin se vaappu sit oli ja siin oli kiinni molemmat, pappa ja hauki. Pappa sano heti, et ei satu, mut aika inhottavalta tuntuu. Se sai hauen irti vaapusta ja päästi sen takas ja sit mä jouduin soutaa takas, et saadaan sit se vaappu irti. Pappa soitti äitille ja se varas jotai laastarii valmiiks ja tuli laiturille vastaa meit. Äiti sanoi, et mä osasin siin kohtaa soutaa jo tosi hyvin, vaiks mua kyl jännitti, ku siin oli lähellä sellanen aika paha koski.

Me mentiin sit sinne mökkiin ja äiti sanoi, et ei me tota ite saada veke, ku ei meil oo pihtei mil katkasta se koukku. Äiti soitti johonkin ja kysy, et mis päivystys ja ne sanoi, et sinne ois niinku jotai sata kilsaa. No äiti sano sit et en keskellä yötä lähe niin kauas ajaa ja ne sielt jostai sairaalast sano, et soittakaa ambulanssi, et jos ne niinku ehtis tulla ottaa sen irti. Vähänkö jännää hei ja mulla oli paha mieli, ku mä aattelin, et se on mun vika. Äiti sit soitti ja ne sanoi sielt, et jos ei kiireellisii keikkoi tai jotai oo, niin ne vois ehkä tulla ja et ne kysyy. Äiti ja pappa siin vaan naureskeli ja mietti, et kui myöhään menee, ku kello oli jotai ykstoista tai silleen. Mut sit se ambulanssi tulikin heti! Ja ne tyypit otti sen koukun veke ja sit ne juorus meidän kaa vaiks kui kauan, kerto papalle kalapaikkoja ja sen talon juttuja, mis me oltiin ja silleen. Mä sain kattoo sinne sisälle ja kaikkee!

Seuraavana päivänä pappa kävi viel jollai piikillä terkkarilla, laastarikin lähti iltasaunassa veke, kun ei siit ees verta tullu, vaiks oli kaks reikää. Pappa pakotti mut uudestaan kalaan, vaiks mä en ois uskaltanu, mut ihan ok et pakotti, nyt ei jännitä enää.

Mut kerranki mulla oli jotain kerrottavaa ku koulu alko, mä kalastin kerralla kaks eläintä samalla vaapulla!

P.S. Äiti kerto kesällä mulle ja papalle, et sil on joku ploki. Onks tää se?

2 kommenttia:

KristiinaS kirjoitti...

Jaiks, mamman ploki on paljastunut. Aikas hyvä kalajuttu eikä oo ees kalavaleen hajuinen:)

Unknown kirjoitti...

thanks a lot admin on your information and sorry permission share
pengoatan untuk sembuhkan aneurisma otak,bahaya radang kandung empedu,cara mengatasi vertigo yang sering kambuh,cara menyembuhkan payudara bengkak,cara alami mengobati kanker payudara,obat penghilang kerutan di wajah tradisional,obat penghilang bopeng di wajah tradisional,obat pereda radang amandel tradisional,pengobatan tradisional mata silinder,pengobatan tradisional kanker lambung stadium 1-4,cara menetralkan asam lambung dengan cepat,suplemen penambah berat badan terbukti ampuh,pengobatan tradisional kanker tulang,pengobatan tradisional perlemakan hati (fatty liver),cara mengobati penyakit endokarditis,pengobatan mata ikan tanpa operasi,bahaya kista ovarium pecah,cara mengobati nyeri punggung selama kehamilan,cara cepat menghilangkan alergi kulit,cara alami menyembuhkan mata katarak,cara menyembuhkan batuk berdahak,cara mengatasi lambung panas dan perih,cara mengobati pengapuran sendi lutut,cara mengobati diabetes gestational,cara alami menurunkan sgpt dan sgot,cara menyembuhkan kanker pankreas,cara alami menyembuhkan tumor rahang,obat kanker lifoma tradisional,suplemen kesehatan bagi penderita kanker payudara,cara menyembuhkan kista endometriosis,ganoderma plus capsule,pengobatan alternatif pemecah batu ginjal,obat penghilang benjolan di leher sebelah kiri tradisional,obat penghancur kanker tulang tradisional,pengobatan untuk sembuhkan prostatitis kronis dan akut