tiistai 30. syyskuuta 2014

Kauhee kuume

Polttelee, pistelee ja vie yöunet. Projektin nimi on "kevääksi uuteen kotiin". Se tarkoittaa remontin viimeistelyä, myyntiä vartenhan tämä remontti on tehty. Se tarkoittaa erilaisten uusien mahdollisten kotien tarkkailua, näytöissä käymistä ja kiihkeää keskustelua ruokapöydässä. Minne muutetaan, mitä uudelta kodilta halutaan, paljonko saa maksaa, paljonko tästä saadaan, missä lähimmät kaupat ja bussipysäkit, lapsen kaverit ja koirien pissalenkit. Kuka tekee kotoota töitä ja mihin saadaan ne tuhat kiloa helmiä varastoon, jotka Rakkaan Aviomiehen pitäisi myydä.

Välillä vietän rentouttavia hetkiä keinutuolissa, kudon kovasti, mutta mitään valmista ei tule, koska se tylsä viimeistelykeiju on karannut jonkun muun kotiin. Puolivalmiiden kassi pursuaa, mut en ny ehdi, Robinson Crusoe tilasi kämmekkäät, ihmetteli kovasti kun ei ollutkaan illassa valmista...

3 kommenttia:

KristiinaS kirjoitti...

Voi hyvänen aika sentään. Remontin keskellä oot elänyt tosi kauan ja sitt meinaat jättää koko kodin. en ihan ymmärrä. Saako remontin hinnan myynnissä kotiutettua?
Noh, eniveis. Mulla on tää viikko menny VillaLankassa sisustuskeijuna = purkanu muuttolaatikoita ja sen semmoista. Ens viikolla meen Lontooseen. Lounas jää siis lokakuun loppupuolelle. Pahoittelen itseni ja sun puolesta.

Marika kirjoitti...

Samoissa merkeissä täälläkin, kylppäriremppaa tehty, että keväällä päästään muuttamaan :) Jännittää ja samalla ahdistaa.

tarjah kirjoitti...

No kuuleehan sustakin! Ja mitä uutisia, muuttamassa, kivat teille :)

Ja jos löydät jostainsen viimeistelykeijun, ole kiltti ja kerro sille meidänkin osoite ja muistuta työsopimuksen pienellä painetusta osiosta, hommaa ei täälläkään oo hoidettu loppuun saakka :(