perjantai 16. toukokuuta 2014

Loppusuoralla ja reissusta rähjääntynyt

Keittiörempan loppu häämöttää. Jonkun verran hienosäätöä vielä ja sitten taukoa kaikkeen remppaamiseen. Hienosäätöön kuuluu myös olkkarin ja keittiön uusi lattia yms "pientä".

Reissusta on selvitty hengissä, vaikka käveltiin Robinson Crusoen kanssa 7 lähteen kapea, ahdas, pimeä, 150m pitkä, pelottava ja märkä tunneli, jossa uskomusten mukaan joko nuortuu 10 tai 20 vuotta tai pääsee kaikista fobioistaan. Ratsastettiin aasilla Lindoksen huipulle ja minun suloinen Sofia-aasini veti jostain hernukkaa nenukkaan. Siinä kuulkaa on nauru kaukana, kun jyrkällä polulla aasi päättää ottaa hatkat, lähtee kovaa vauhtia ja kimakasti kiljuen huipulle, taluttaja juoksee perässä ja huutaa: Relax madam, relax... Saatuaan minut kyydistä Sofia-rouva tuuppasi mukana olleen vauvansa metrin päähän ja päätti ulostaa vauhdikkaat ripaskat, säästyin onneksi roiskeilta oman nopean liikehdintäni ansiosta.

Ja se halvatun jäätelötikku siellä huipulla maksoi melkeen 4 euroa! Turistia ryöstettiin taas...

Meidän viikonloppuun kuuluu Peten Koiratarvike ja TeeTeeSHOP, eli vavise Porvoo, me ollaan tulossa! Oikein hyvää viikonloppua kaikille :)!

1 kommentti:

Lea P kirjoitti...

Onnittelut remontista selviytymisestä, minulla on sama vielä edessäpäin, muutaman vuoden olen miettinyt kotikeittiön uusimista.
Mökillä siitä tulee ihan todellista, vanha hirsikehikko pitäisi kengittää eli alahirret uusia. Tavarat ulos mökistä ja lattiat auki, noin ensialkuun.

On teillä kyllä ollut ikimuistoinen jätskiretki näköjään ihan ulkomailla, kiitos päivän nauruista.