perjantai 14. maaliskuuta 2014

Rankempi työviikko

Maanantaina kävelin päin seinää pomon huoneesta lähtiessä ja kiukuttelin etätyösopimusta, joka aiheutti harmaita hiuksia.

Tiistaina ihanan lounaan jälkeen jäin hissin ovien väliin, käsivarsiin tuli mustelmia. Ja kiukuttelin edelleen sitä etätyösopimusta, kunnes kotiin lähtiessä nyppäsin sen harmaan hiuksen ohimolta (au!).

Keskiviikkona etätöissä ilman sitä halvatun sopimusta ja kone ei ottanut yhteyttä työpaikan verkkoon, koska joku päivitetty etätyöohjelma ei suostunut toimimaan virkakortin kanssa. Sain itkupotkuraivarit ja ison päänsäryn.

Torstaina itkin pomon olkaa vasten ja sain kahvitauolla junasukat valmiiksi. Aloitin työkaverille sukat, kun lähituki tutki mun konetta.

Perjantaina karkasin lounaalla Hakaniemeen shoppailemaan ja iltapäivällä allekirjoitin vihdoinkin sen etätyösopimuksen!!!! Juhuu :)!

Ihanaa viikonloppua kaikille takatalvesta huolimatta! On aikaa kutoo, kun ei viitti uloskaan mennä ;)

3 kommenttia:

Zelda kirjoitti...

Ihanaista viikonloppua sinulle tulin toivottelemaan:)

KristiinaS kirjoitti...

Auts, tuhma hissinovi, tuhma tuhma. Noh, on se hyvä että shoppailemalla sitt lohduttelit itseäsi (mitäs ostit?) ja neulominen auttaa yleensä aina.
Mä ostin nokkoskangasmekon kun siitä lounaalta kävelin etiäpäin. Sirinä-Designista. Saan sen ens viikolla ku siihen ekaks painetaan sudenkorentokuva. Niih. Kallis lounasreissu, heh heh.

Anitta kirjoitti...

Nyt onneksi paistaa aurinko.
Etätyö taitaa sopia joillekin, ei ehkä kaikkiin töihin.