maanantai 28. marraskuuta 2011

Heimlichin ote

Olen melkein leski. Rakas aviomies säikäytti eilen pahan kerran pihviravintolassa, kun se kuuluisa lihanpala tarttui kurkkuun. En tiedä olisiko saanut, mutta kovasti hakkasin selkään, mies yritti yskiä ja hain jo tarjoilijaakin apuun. Onneksi pala sitten irtosi ja mitään otteita ei tarvittu. Täydessä ravintolassa kukaan ei tullut auttamaan, tarjoilija kysyi jälkeenpäin, että onko kaikki hyvin. Tunsin itseni hyvin pieneksi ja varsinkin jälkeenpäin iski säikähdys, mitä jos... Olen ensiapukurssin käynyt joskus kivikaudella, vaan mitään ei tullut mieleen, hätäännys oli lähellä.

Jälkeenpäin tuli myös hihitys, Robinson Crusoen kanssa naurettiin, että vielä haudan reunalta pappa tulee ja syö lautasensa tyhjäksi. On se kova jätkä, mun rakas.

7 kommenttia:

maiju kirjoitti...

Pelottava tilanne, huhuh, onneksi meni pala pois kurkusta. :)

tarjah kirjoitti...

Kuka teistä kolmesta on eniten sankari?

KristiinaS kirjoitti...

No jösses! Oliks mahdollisesti Toro?
Tuosta tapauksesta sitten kuulee monen monta vuotta, ku pappa meinas delata. Huh. Loppu hyvin, kaikki hyvin.
Täälläkin on ihan huvin, paitsi sade vähän haittaa ku ei voi mennä ulos. Tääll tulee aina niiiin paljon vettä ett ei siellä oikeesti voi olla. NO nyt just pilkistää vähän.
Voikaa hyvin js RC:lle halit.

Lila kirjoitti...

No hui! Onneksi tarina päättyi onnellisesti :) Koskas me muuten ehditään nähdä? Tulkaa glögille joku ilta :)

Unknown kirjoitti...

Juu, Torossa oltiin ja sankaruudesta en tiedä kenenkään kohdalla... Kiitos, Lila, kutsusta! Katsellaan kalenteria sillä silmällä ;)

Anitta kirjoitti...

Hui, kamala tilanne. Onneksi päättyi hyvin.

Zelda kirjoitti...

Hurja tilanne, onneksi selvisitte säikähdyksellä. Itse tuli juuri käytyä tuo EA1 kuukausi sitten. Toivottavasti ei tule noille taidoille liiaksi käyttöä.