lauantai 30. heinäkuuta 2011

KyJy2011, osa 5 - valmiitaOn tässä muutakin tehty kuin vain matkusteltu, syöty ja maattu. On nääs KyJyilty hartaasti ja suurella syrämmellä. Kuvassa tähän mennessä valmistuneita, ylimmäisenä 2 kaulaliina, joista sininen on Fifi2 ja vihrsininen on vinojoustinta, KyJyt 6 ja 18. Peruskauraa, kuten nuo kaikki sukat siinä alapuolella. Oikealla Nallesta parit punaiset naisten sukat ja vasemmalla Jussia miehille, tai no ruskeet taitaa olla naisten kokoa. Nämä ovat KyJyt 9, 12, 13, 14 ja 15.

Boldatut editoitu 31.7.

Lomailua on harrastettu Orimattilassa yöpyen modernissa aitassa (asuntoauto) ja matkustellen autolla, jossa ei ilmastointi toimi. Onneksi ensi maanantaina on auton ilmastoinnin huolto, niin tuleva Viron-matka kestetään, vaikka hellettä olisikin. Tänään on kestitty myös mukavia vieraita, hei vaan Lila, kiitos käynnistä! Tulipahan siivottuakin, edes vähäsen :)

Oikein ihanaa kesänjatkoa teille kaikille, käyn lueskelemassa silloin tällöin blogejanne, kommentointi on ollut vähäisempää...

2 kommenttia:

Lila kirjoitti...

Kivasti sinulla KyJyilyt etenee:)
Kiva oli käydä ja koiria rapsutella! Nähdään taas, seuraava kerran sitten Tallinnassa:)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos jokakesäisestä vierailusta meidän ilmastoidussa modernissa aitassa. Tulipahan taas juhlittua sun synttäreitä iloisissa merkeissä! Mullakin sukankutominen etenee, aloittamani varsi on edennyt viikossa jo kantapäähän. :-)Huima vauhti.