torstai 25. marraskuuta 2010

Kaali-jauhelihakastike

Ostin n 600gr:n kaalinpää, eli aika pienen. Viipaloin kattilaan n. sentin viipaleita, margariinia, soijaa, lihaliemitiivistettä ja vettä vähän, poriskoon siellä. Pannulla ruskistin 400 gr jauhelihaa, sekaan sitä taikuutta, mitä joka kevät tuon Kreikasta matkalaukussa. Kattilaan pari salotti- ja valkosipulia pilkottuna, ruskistettu jauheliha sekä purkki kermaa (ja vähän vielä taikuutta). Kaveriksi lautaselle pikamuusia, jota Robinson Crusoe rakastaa, muuten ehkä olisikin ollut ihan oikeita perunoita.

Ei ollut pahaa. Saan kuulemma toistekin tehdä.

2 kommenttia:

Zelda kirjoitti...

Vaikuttipa herkulliselta, itsellä täällä porisee perinteisellä vanhan ajan hellalla lihakeitto:)

PS. Mitä ihmettä on Kreikan taikuus?:D

Unknown kirjoitti...

Kreikan taikuus on ihania mausteita, joita sieltä voi ostaa ja jotka on jotain ihan muuta kuin meitin S-marketin purkit :)