maanantai 25. lokakuuta 2010

Vois joskus toistekin

Perjantaina oli räntäsateesta huolimatta mukavaa olla Tallinnassa. Hyvä seura ja vapaa-aika teki tehtävänsä ja pari päivää menikin ihan rennossa tunnelmassa. Vaan ei mene enää, kiitos äiti! Ei siitä sitten sen enempää.

Saaliista saatte kuvia, kun töissä löydän sen halvatun kaapelin, jolla kuvat saa kännystä talteen. Muitakin kuvia olen iloksenne ottanut, joten seuraavaksi varmaan tiedossa kuvallista tarinaa.

Sininen hame on valmis, vain prässäys puuttuu. Muovitakista puuttuu hihojen laittaminen paikalleen ja kaverin tilaustyökin alkaa lähestyä puoltaväliä. Jotain sentään etenee, vaikka useimmiten onkin sellainen paikallaan polkeva olo.

Nyt pakkaamaan perheen kamat uintiseikkailua varten. Jos hukuttaisi huolensa vaikka Kirkkonummen uimahalliin tällä kertaa.

5 kommenttia:

KristiinaS kirjoitti...

Kiva lukea, että reissu oli kiva. Voi rähmä sitä äitiä, arrggh.
Älä kuitenkaan hukuttaudu.
Ens viikolla voisin tulla keskustaan ja käydä Ritarihuoneella samalla.
Jaksuja ja halit.

Huopatossunen kirjoitti...

Kirkkonummen uimahalli on oikein mukava paikka ;). Kannattaa käydä siellä joskus vesipeuhupäivänä.

Unknown kirjoitti...

Maanantai-iltapäivät on kans kivoja, kun siellä on paljon tilaa :)

Laitahan tekstaria Kristiina vaikka pari päivää ennen, niin raivaan mun kalenteria!

KristiinaS kirjoitti...

jep.

AwaludinUser kirjoitti...

thank you for the information, interesting post. I hope this content can be benefits for anyone.
pengobatan untuk sembuhkan stroke ringan,pengobatan untuk sembuhkan gondok beracun,obat pereda sinusitis tradisional,obat penghilang kista coklat tradisional,obat penghilang polip hidung tradisional,obat penghilang gondongan tradisional,obat penghilang lipoma tradisional,obat pereda batuk berdahak tradisional,cara mengatasi penyakit ispa pada anak,obat pereda nyeri rematik tradisional,obat pereda nyeri ulu hati tradisional,cara mencegah dan mengatasi bunion,obat empiema subdural tradisional